Странно начало имаше новата седмица в На кафе“ по Нова

...
Странно начало имаше новата седмица в На кафе“ по Нова
Коментари Харесай

Гала си прави експерименти с детенце в ,,На кафе“: Ето, не ме гледа в очите, мъжете лъжат повече

Странно начало имаше новата седмица в „ На кафе “ по Нова телевизия. Гала се появи с малко дете, поставено в количка от супермаркет. Чие е детето и за какво трябваше да бъде разходено из студиото тъкмо по този метод не се разбра. Гала разгласи обаче, че й трябвала една такава чиста душа, с цел да даде отговор на безконечния въпрос дали мъже или дамите лъжат повече.
Гала се надвеси над малчугана и му зададе този прекомерно комплициран и манипулативен въпрос. Момченцето не сподели нищо, нито пък имаше някаква съответна реакция, предава Vihrogon.
„ Ето, не ме гледа в очите, значи мъжете лъжат повече! “, съобщи победоносно Гала. След това се оказа, че тя има и различен опит, който да организира с детето. Тя му сервира шарена брошура с картинки с едната рака и телефон в другата. Явно концепцията беше да се ревизира теорията, че новите генерации инстинктивно протягат ръка към електрониката.
Детето, което беше учудващо умерено в количката за покупки, още веднъж не реагира. Панелистите започнаха да го подканят момченцето да вземе книгата, само че то още веднъж си остана безмълвно и не посегна към нищо.
„ Книжката си е негова и по тази причина не му е забавна, другояче щеше да посегне към нея “, изясни Гала. Защо обаче трябваше да разхожда симпатичния хлапак пред очите на половин България си остана без пояснение. Явно от „ На кафе “ разчитат, че с такова стремително начало ще заловен интереса на феновете.
Малко по-късно създателите на предаването направиха още нещо извънредно. Те понижиха светлините и вкараха Гала и панелистите в Зоната на здрача, а с това зазвуча и музиката на „ Досиетата Х “. На този декор Гала разгласи, че в предаването ще има роман за НЛО, но същинско.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР