Странно е как човек с криминално досие може да носи

...
Странно е как човек с криминално досие може да носи
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Странно е как криминално проявен носи законно оръжие

Странно е по какъв начин човек с престъпно досие може да носи законно оръжие, сподели в Благоевград вицепрезидентът Илияна Йотова във връзка снощния случай със арестувания в Президентството перничанин, който бе със законно притежаван револвер и 2 пълнителя, заяви " Канал 3 ".

" Изказвам признателност към НСО, които нощес реагираха съответно, няма български жител, или който и да било, да е потърсил среща с нас, която да му е отказана. За мен е по-странно по какъв начин един човек с престъпно досие може да носи в себе си законно оръжие ", зачуди се вицепрезидентът Илияна Йотова. Според нея нощес е предотвратена по-голяма пакост.

" Нас (президентството) ни охраняват, само че желая да попитам какво става с другите жители, които нямат такава ", попита риторично Йотова.

Снощи 72-годишният перничанин Сашко Игнатов се опита да нахлуе в постройката на президентството. Той беше арестуван на входа на институцията и към момента се намира в Първо районно ръководство. Знае се обаче, че оръжието, което е носел в себе си Игнатов, е било законно притежавано.

Той е от Перник, престъпно проявен. През 2004 година е бил наказан за ликвидиране при самозащита, което е станало през 2002 година при случай на бензиностанция, обвързвана с неговия бизнес.

Югозападният университет " Неофит Рилски " бе хазаин на Студентска лаборатория " Перспективи за развиване с българска тапия ", проведена по самодейност на вицепрезидента на Република България Илияна Йотова.

Вицепрезидентът се срещна с задгранични студенти от български генезис, които се образоват по Постановление на Министерски съвет № 103 и Постановление на Министерски съвет №228.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР