Странни и донякъде зловещи символи се появиха на сгради в

...
Странни и донякъде зловещи символи се появиха на сгради в
Коментари Харесай

Странни символи се появиха по блокове в София. Какво означават? СНИМКИ

Странни и ненапълно злокобни знаци се появиха на здания в София. Знаците, нарисувани с черна багра, са видяни по фасадите на два блока. Освен страховитите писмени знаци се четат и послания като: „ no mafica “, “no corrupt cops, politicians ”. Блоковете, по които е драскано са в „ Дружба “, бл.11-12, откъм вх. А и в „ Зона Б – 5 “.

Живущите в кварталите недоумяват какво е желал да каже създателят. Сред догатките е, че има възможност знаците да са изписани благодарение на дронове, а посланието дефинират като сатанистко. Други считат, че „ артистите “ са се спуснали край фасадата от покривите. Мъж разяснява обаче, че входовете към покривите на блоковете, са заключени с катанец, които са останали непокътнати.

Ето и мненията в обществената мрежа:

„ Сатанински знаци. “

„ Този знак какъв е: демонски, масонски, фашистки, джентърски....?! “

„ Това може и с дрон да се направи. “

„ Руснаците си бележат къде да бонбандират. “

„ Това не се рисува за пет минути. Явно полицията спи, тъй като това е постройка на основно място, и в случай че има наблюдаване по-често могат да го видят, но никой не си прави работата!!!

Защо не отидат да изрисуват Народното събрание да видите дали някой няма да ги спре, просто на никой не му пука за кварталите това е!!! “

„ Всички порти на входовете за покрива са си с катинари заключени и непокътнати. И на двата входа се ревизира. Никой не е пипал нищо От ж.к. Сердика със същият случай, споделиха, че с дронове рисуват и на таблет някой рисува скрит. За няколко часа ставало, което ми е необичайно. Защо графити артистите, не го употребяват тогава, ами висят на скелета със седмици за една рисунка на блок. “



Снимки: Reni Veckova, Princesa Jana
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР