Странна и ужасяваща мълва се носи из българските среди на

...
Странна и ужасяваща мълва се носи из българските среди на
Коментари Харесай

Първо и ексклузивно в БЛИЦ: Гришо замесен в завера и опит за преврат на клана Малееви, ще върне ли 380 000 евро?

Странна и ужасяваща мълва се носи из българските среди на тениса, откакто Григор Димитров хвърли огромната бомба през днешния ден, разбра БЛИЦ СПОРТ. Гришо разгласи, че има възможност да пропусне шампионата " София Оупън " от 4 до 11 февруари. Най-добрият ни тенисист съобщи, че има проблеми с рамото, което може да го извади от надпреварата.

Дали в действителност Димитров е контузен? Или става въпрос за нещо друго? Всъщност, ето кое е това " нещо друго ". Според непотвърдена информация Григор е заплетен в скица, целяща да бъде свален от пост актуалният началник на родната федерация по тенис Стефан Цветков. Зад заверата стоят няколко души, отпред с Георги Стоименов, който е управител и индивидът всичко за Гришо в тениса дружно с татко му Димитър Господинов. Стоименов е в извънредно обтегнати връзки със Стефан Цветков, а също така е шурей на Юлия Берберян. Под сурдинка се приказва, че зад пъкления проект стои дългата ръка на клана Малееви.

" Ако Гришо откаже шампионата, ще би трябвало да върне въпросните 380 000 евро, които към този момент е получил. Парите не са малко, тъй като никой различен от участниците няма да вземе сходна сума. А Григор ще я прибере единствено поради присъединяване си. Отделно от наградния фонд ще му бъдат преведени други пари, чийто размер зависи от това до каква степен ще доближи на шампионата и дали ще го завоюва. Да, той от дълго време е милионер. Само от наградни фондове от присъединяване си на всички надпревари, където е бил, към този момент има над 15 милиона $. Но въпреки всичко 380 хиляди са си 380 хиляди. 

При състояние, че Григор е навън от " София Оупън ", ще пострада шампионатът, ще пострада и федерацията отпред с шефа й. Защото някои спонсори към този момент са изявили предпочитание да се откажат, научавайки какво е оповестил Гришо на конференцията през днешния ден. А и хората всеобщо започнаха да връщат билетите си, разбирайки, че техният любим може да не взе участие. 

Дано не са правилни всичките тези клюки. Дано Гришо оздравее и го забележим в зала " Арена Армеец " скоро. Дано не го употребяват момчето по подобен гнусен метод. Защото на него доста, доста не му пука кой ще е началник на федерацията. Но на тези, които му въздействат, им пука. И то много. Срамно е обаче да трансформират Гришо в най-силното си оръжие в опита си да създадат преврата ", разясняват източници на БЛИЦ, съгласно които поради цялата тази подмолна игра в борба за властта Григор Димитров още веднъж е отказал да взе участие за националния отбор на България за купа " Дейвис ".
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ СПОРТ 

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР