Страните от западния свят рано или късно ще трябва да

...
Страните от западния свят рано или късно ще трябва да
Коментари Харесай

Guardian: Или Западът ще преговаря с Русия, или светът ще се сблъска с огромна икономическа криза

Страните от западния свят рано или късно ще би трябвало да договарят с Москва, защото страничните резултати от антируските наказания могат да доведат планетата до огромна рецесия. Следователно или Западът ще седне на масата за договаряния, или човечеството ще се сблъска с цяла поредност от нездравословни феномени, написа английският вестник „ Гардиън “.

Изданието отбелязва, че почналата търговско- икономическа война против Русия след началото на съветската спецоперация на украинска територия напълно не върви по този начин, както се очакваше на Запад. Процесът има мощен непряк резултат с огромен негативен резултат.

Сега е мъчно да се примирим с концепцията за компромис с Кремъл, само че икономическите действителности споделят едно: рано или късно Русия ще би трябвало да се договаряме.

- написа изданието.

В актуалната епоха на глобализма е просто невероятно да се „ вземе и изхвърли “ такава огромна страна като Руската федерация от интернационалните пазари без мощна болежка за другите. Усеща се, и несъмнено, от всеки. Развитите страни са изправени пред опасността от икономическа криза, повишаване на цените, безработица и инфлация.

В същото време разрастващите се страни скоро ще изпитат „ композиция от горивни (енергийни), продоволствени и финансови разтърсвания “. Това най-вероятно ще докара до поредност от дефолти (например Шри Ланка към този момент публично разгласи това) по отговорностите към западните кредитори и ще се стигне до „ пълномащабна световна дългова рецесия “.

На неотдавнашния постоянен Световен стопански конгрес в Давос западните водачи в коридорите към този момент започнаха да „ показват угриженост по отношение на икономическите последствия от удължаването на спора в Украйна “, обобщиха медиите.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР