Страните, към които българските кандидат-студенти проявяват най-голям интерес, са Нидерландия,

...
Страните, към които българските кандидат-студенти проявяват най-голям интерес, са Нидерландия,
Коментари Харесай

Интересът на кандидат-студентите към Италия е нараснал двойно

Страните, към които българските кандидат-студенти демонстрират максимален интерес, са Нидерландия, Германия, Австрия, Англия и Италия. Това демонстрират наблюденията на просветителни специалисти.

Най-желаните специалности измежду българските кандидат-студенти са бизнес, стопанска система, финанси, компютърни науки, инженерни науки, дизайн, медии и връзки и филантропични науки.

Интересът към Италия е повишен двойно.

Англия продължава да бъде неоспорим любимец в Европа в специалности като архитектура, театрални изкуства, медицина и други.

„ На този ранен стадий към момента е водещ изборът на компетентност, в сравнение с съответна дестинация и съответно образователно заведение. В интервал след двегодишна COVID пандемия за кандидат-студентите и техните фамилии става приоритет и финансовия аспект на образованието в чужбина ", сподели Николай Христанов, управител висше обучение в консултантска къща за образование в чужбина.

Повече детайлности за опциите за образование в чужбина кандидат-студентите могат да получат на ревюто международно обучение, което тази година ще се организира на 26, 27, 28 и 29 март надлежно в градовете София, Пловдив, Бургас и Варна.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР