Страните-членки на Европейския съюз имат различни гледни точки относно това,

...
Страните-членки на Европейския съюз имат различни гледни точки относно това,
Коментари Харесай

В ЕС са на различни мнения какво може да се счита за „руска агресия срещу Украйна“


Страните-членки на Европейския съюз имат разнообразни гледни точки по отношение на това, какво може да се смята за допустима „ съветска експанзия против Украйна “. Според английския вестник Financial Times обвързваните с това разлики рискуват да забавят налагането на наказания против Руската федерация при положение на „ нападателни дейности “ против украинските управляващи, написа организация " Фокус ".

Отбелязва се, че редица страни от Европейски Съюз се опълчват на разглеждането на хакерски атаки, опити за образуване на провокация в Украйна и други „ хибридни дейности “ като предлог за използване на ограничаващи ограничения. Според публични лица от страните от Северна и Източна Европа неналичието на ясно избрани условия за налагане на наказания ще докара до обстоятелството, че политическото решение за рестриктивните мерки ще се взема извънредно от огромните държави-членки на Европейски Съюз, като Франция или Германия.

Според изданието предходната седмица във Франция се е състояла среща за вероятното налагане на наказания против Руската федерация при положение на дейности в Украйна, което единствено удостовери разликата в методите в Европейски Съюз към казуса. „ Не беше достигнато единодушие по отношение на това какво съставлява експанзията. Има доста огромна разлика в (подходите) на страните “, сподели източник, осведомен с полемиките, представен от Financial Times.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР