Страната ни ще се окаже оазис в една трудна година.

...
Страната ни ще се окаже оазис в една трудна година.
Коментари Харесай

Астрологът Силва Дончева: България ще бъде оазис в трудната 2024 г.

Страната ни ще се окаже оазис в една сложна година. България някак е по-встрани от неприятните събития, които може би чакат света. Има един аспект през април и май месеци, който демонстрира огромна динамичност и изненада. Всичко някак ще се пренареди в страната – ново начало, нови обединения, нови партии, даже нови лица ”, съобщи Силвия Дончева и добави, че за страната ни положителната вест ще бъде нов енергиен план. „ Има опция да стабилизираме финансовата политика ”. Това съобщи в ефира на Нова телевизия астрологът Силвия Дончева. 

Астрологът допуска, че са вероятни бедствия, свързани с вода, сходни на това, което се случи в Царево през 2023 година „ Особено обезпокоителен е август, тъй като там Юпитер и Сатурн влизат в неприятен аспект ", разясни Дончева и напомни: " Знаем, че България последно е била в Скорпион през 1989 година, т.е. има чака се непоклатимост, само че и големи кавги ". 

Силвия Дончева описа и какво бъдеще вещаят звездите за политическите фигури у нас – Бойко Борисов, Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Слави Трифонов, Костадин Костадинов и президента Румен Радев.

Ако Дончева би трябвало да дефинира кои са думите, които най-добре разказват очакващата ни 2024 година, то това биха били – магия и гражданска война. „ Ако приказваме за магия, това е нова магия и надлежно щом е ново, евентуално е и революционно. Предвид това, че имаме доста мощно влияние, водещо на Марс, действително това може да бъде магия и на „ Ескалибур ”, магия на танц със саби. Цялата година, действително 9 или 10 месеца са под марсово въздействие ”, сподели астрологът.

Задава се нова, войнствена обстановка поради знака на Скорпиона в 2024 година „ Говорихме и предходната година, че са вероятни нови военни спорове. Този, който стартира в Палестина, сред Израел и „ Хамас ”, в действителност може би е предястие на това, което следва напролет на 2024 година ”, добави Дончева.

„ Важно е мощното въздействие на Риби през годината, защото те са прикрити и подли. В Риби е медицината, може би ни очакват много заболявания. Може да сме на границата на нещо като пандемия, зараза, разгръщане на заболявания, които да са по-невидими или да са следствие от нещо, което преди се е зараждало. Болести, които са по-продължителни, модифицирани, т.е. не са естествени или са вследствие на COVID-19 ”, предизвести тя.

Астрологията сочи, че Плутон, планетата на гибелта, не е била под знака на Водолей от Френската гражданска война. А сега влиза във Водолей за 20 години. Той е обвързван с дигитализацията, банките, финансите и оръжията. На второ място планетата е обвързвана със службите за сигурност – разузнаване, контраразузнаване и киберсигурност. Всичко ще бъде в ръцете на службите, само че ще има и страшни гафове, твърди Дончева.

Може да се окажем в свят на много огромна беднотия, на доста заболели хора, на хора без дом, уточни тя. „ Всяко нещо може да е плюс и минус. Въпросът е, че хората пристъпват сега към една нова линия, която е безусловно непозната, която сменя парадигмата и обичайните полезности ”, сподели Дончева. Астрологът дефинира, че през 2024 година би трябвало да бъдем състрадателни, с цел да успеем да преминем през премеждията.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР