“Страната на Бога (God’s Country) е заглавието на следващия проект,

...
“Страната на Бога (God’s Country) е заглавието на следващия проект,
Коментари Харесай

Мария Бакалова работи с продуцента на “Батман”

“Страната на Бога ” (God’s Country) е заглавието на идващия план, в който Мария Бакалова ще се снима. Това ще е филм на ужасите, а измежду продуцентите му е и Мат Рийвс, основал “Батман ”.

Бакалова, която в действителност заменя актрисата Мелиса Барера, ще играе ролята на млада жена, която пътува до Кентъки, с цел да се срещне с годеника си. Впоследствие обаче разкрива злокобна тайнственост и нейната американска фантазия се трансформира в призрачен сън.
Снимките на лентата ще стартират в Румъния през март следващата година, написа “Дедлайн ”. Сценарист е Уил Суудик, работил по сериала Westworld, а режисьор е Егор Абраменко. “Каква наслада, че се причисли! ”, написа Абраменко в инстаграм във връзка новината, че Мария Бакалова се включва в продукцията.
В момента актрисата е в София, като качи фотография от столичен хотел в обществените мрежи. Само преди седмица се появиха клюки, че се е разделила с обичания си Валери Григоров поради майка му - двукратната олимпийска шампионка по спортна пукотевица Мария Гроздева, която не харесвала актрисата. Самата Бакалова опроверга слуховете, като качи на стори в инстаграм фотография с Валери. Двамата са в асансьор, а фрагментът е съпроводен с надпис “новините от деня ” и сърце.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР