Страната е залята от престъпност. Това заяви Тошко Йорданов от

...
Страната е залята от престъпност. Това заяви Тошко Йорданов от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Тошко Йорданов: Страната е залята от престъпност

Страната е залята от престъпност. Това съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ пред публицисти в коридорите на Народното събрание, в коментар във връзка убийството на Мартин Божанов-Нотариуса.

Още гледайте във видеото на:

Има един  доста прекрасен израз – внимавай какво си пожелаваш

„ Сега ние ще им организираме работа. Този път Конституционен съд ще поработи. Започват поредност от сезирания. Ще има и идната седмица. Не, че желаеме да се заяждаме, просто тези некадърници непрекъснато нарушават Конституцията. Атанасова и Белазелков въобще не трябваше да са вътре. Това са политически назначения ”, добави Йорданов.

 

SafeNews припомня, че Мартин Божанов, прочут с прякора си Нотариуса бе разстрелян довечера в столичния квартал „ Горна Баня “. Трупът му е бил открит до кола на територията на 6-то РПУ. Засега не е ясно кой е килърът и какъв е претекстът му.

Мартин Божанов – Марто Нотариуса се прочу като първия клиент на комисията за конфискация на нелегално благосъстояние „ Кушлев ”. През 2008 година комисията му лиши имущество за 430 000 лв., откакто той е наказан за машинация с парцели. Скандалният лъжец е заплетен в кражбата на над 200 жилището и къщи в столицата. Смята се даже, че посредством подправени документи Божанов се е домогнал и до част от активите на убития през 2014 година Борислав Манджуков.

Убиецът е бил добър стрелец – Нотариуса е премахнат до колата си, която не е наранена от изстрелите. Затова се ревизираше дали не са били създадени от дърво да вземем за пример. С откриването на гилзата тази версия отпадна. Куршумите проехтели към 19:20 часа, когато защитата на комплекса се сменяла.

„ Все още не ясно с какъв брой изстрела е обезвредена жертвата. Откриването на гилза е положително начало. Разследването евентуално ще тръгне от балистичните експертизи, които ще бъдат извършени “,  каза пред bTV Милен Иванов, някогашен зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи.

 

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР