Страхотно видео показва как украински войници взривяват своето дарено от САЩ Humvee, на което те приписват, че е спасило живота им

...
Украйна сподели драматични кадри на войници, очевидно оцелели след взрив,
Коментари Харесай

Украйна сподели драматични кадри на войници, очевидно оцелели след взрив, който е ударил доставен от САЩ Humvee.

Видеото показва вътрешността на автомобила, внезапно обхванат от пламъци и дим.

САЩ са доставили на Украйна повече от 2000 Humvee от началото на руската инвазия.

Драматично кадри, споделени от Министерството на отбраната на Украйна, показват украински войници очевидно невредими в доставено от САЩ Humvee, когато е ударено от експлозия.

Едноминутното видео показва гледка от вътрешността на кабината на автомобила, с лице към петима седящи войници и един, стоящ в купола, който стреля с няколко патрона.

След като трима от войниците излязат, стрелбата продължава, докато превозното средство внезапно бъде разтърсено от удар и погълнато от пламъци и дим.

Забележително е, че войникът в купола се навежда и следва останалите изтребители от Humvee след удара, всички очевидно невредими.

В туит, споделящ кадрите, украинското министерство благодари на САЩ за автомобила, казвайки: „Вашите Humvees спасяват живота на нашите войници.“

 

Insider не успя да провери независимо дали войниците са невредими и се свърза с 59-та моторизирана пехотна бригада за допълнително потвърждение.

< p>Кадрите, споделени от Министерството на отбраната на Украйна са взети от този кратък документален филм, който описва Humvee като унищожен, докато е бил под артилерийски обстрел в минно поле, поставено от Русия, но казва, че войниците вътре са се „прегрупирали“.

Към август САЩ са предоставили повече от 2000 Humvee - официално известни като високомобилни многоцелеви колесни превозни средства - в пакети за помощ за Украйна от началото на пълномащабната инвазия на Русия, включително тези, обещани в пакет от 200 милиона долара, обявен в понеделник .

Украински официални лица по-рано похвалиха животоопазващите качества на бързи, здрави военни превозни средства, които са дарени от САЩ.

През юни заместник-министърът на отбраната на Украйна Хана Малиар, сподели изображения на бойна машина на пехотата „Брадли“, която според нея е получила удар.

Малиар каза, че превозното средство е получило директен удар от руска ракетна система „Град“, но е било достатъчно здраво, за да продължи, като същевременно защитава всички вътре .

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР