Страхотно състезание. 11 медала не сме печелили от много години.

...
Страхотно състезание. 11 медала не сме печелили от много години.
Коментари Харесай

Президентът на БФ по борба: На световното трябва да спечелим максимален брой олимпийски квоти

Страхотно съревнование. 11 медала не сме печелили от доста години. Всички се бореха със сърце, само че постоянно има момчета и девойки, които не могат да се осъществят на 100 %. Това сподели Христо Маринов - президент на БФ по битка на конференция на националния ни отбор през днешния ден.

България приключи на пето място на шампионата на Стария континент в Загреб, на което Българска национална телевизия ви направи очевидци през предходната седмица.

" Съжалявам за Миглена Селишка и Али Умарпашаев, които получиха контузии. Приятно съм сюрпризиран от Юлияна Янева, доста уверена на тепиха, както и от Микяй Наим. Той мина през всичките възрастови групи и има медали. Дойде ред и при мъжете да вземе първи орден. Сега е значимо тези, които не съумяха, да си извлекат поука. И на международното да спечелим оптимален брой квоти “, разяснява президентът на родната централа.

От европейското в Загреб отборът ни се върна с 3 златни, 3 сребърни и 5 бронзови оценки. Националите усъвършенстваха и достижението си от предходната година на континентално състезание, когато имаха 10 медала.

След къса отмора националите още веднъж се връщат в залата, а идващите им шампионати ще бъдат рейтингови, оповестиха от БФ по битка.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР