Страхотно представяне предложи 25-годишният Кристиян Голомеев в една от най-атрактивните

...
Страхотно представяне предложи 25-годишният Кристиян Голомеев в една от най-атрактивните
Коментари Харесай

Силни представяния за българските плувци на Европейското в Глазгоу

Страхотно показване предложи 25-годишният Кристиян Голомеев в една от най-атрактивните дисциплини в плуването – 50 метра свободен жанр, на Европейското състезание по плуване в Глазгоу. В днешните полуфинали Голомеев, който се състезава за Гърция, финишира с четвърти резултат – 21:52 секунди, като се показа на извънредно високо равнище и сигурно мечтае за орден във финала, който ще се организира на следващия ден вечерта (9 август).
Голомеев плуваше в четвърти кулоар на втората полуфинална серия и удържа третото място в тази фаза, като победител в серията стана италианецът Андреа Вергани, с 21:37. Лидер след полуфиналите обаче е спечелилият в другата серия – британецът Бенджамин Прауд, 21:11. На трето място след полуфиналите остана Владимир Морозов от Русия, който плуваше един до друг с Голомеев – 21:44 секунди.
По-рано довечера Габриела Георгиева остана на 14-то място на 200 метра тил, с 2:13.19 минути, като изпревари състезаващата се за Турция Екатерина Аврамова, която приключи с 2:14.13. Победител в полуфиналите е италианската Маргарита Панциера, с 2:07.27 минути.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР