Страхотната комедия от Испания Сантиментално“ предстои тази вечер от 18:45

...
Страхотната комедия от Испания Сантиментално“ предстои тази вечер от 18:45
Коментари Харесай

Испанска комедия ще разсмее пловдивчани тази вечер в LUCKY Д...

Страхотната комедия от Испания „ Сантиментално “ следва довечера от 18:45 в програмата на Комедийния европейски кино фестивал – КЕФФ в LUCKY Дом на киното. Това е един от сполучливите испански филми в последните години с влиятелна премия „ Гоя “ за най-хубава поддържаща мъжка роля и няколко номинации. На екрана ще забележим обичания Хавиер Камара, прочут ни от „ Младия папа “.

„ Сантиментално “ ни среща със фамилията Хулио и Ана. Те са дружно към този момент 15 години. Вече съвсем не се поглеждат и изобщо не се допират един с различен, а дребнавите им разпри са се трансформирали в всекидневие. Но довечера Ана е поканила съседите от горния етаж на посетители. 

Салва и Лаура са малко по-млади от тях и са приветливи към Хулио и Ана откак те са се нанесли в постройката. Но непрекъснатите стонове, чуващи се от техния апартамент, са една от тематиките за свади сред домакините. Никой от тях не подозира, че замислената вечеря скоро ще се трансформира в неистово прочувствено цунами... 

Комедийният фестивал продължава с още две прожекции до края на седмицата. Утре може да гледаме „ Идиотският триъгълник “, притежател на „ Златна палма “ от Кан, а в програмата изключително е включена спомагателна прожекция в събота на „ Тичам към теб “ от 18:30 часа. Филмът бе излъчен на откриването на КЕФФ и получи висока оценка при огромен зрителски интерес.

Цялата стратегия на КЕФФ може да се види на уеб страницата на фестивала ceff.bg, а резервации може да се вършат на kinolucky.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР