Страхотна изненада за своите фенове подготвя Лудогорец след мача с

...
Страхотна изненада за своите фенове подготвя Лудогорец след мача с
Коментари Харесай

Лудогорец вдига купата в шоу под знака на благотворителността

Страхотна изненада за своите почитатели приготвя Лудогорец след мача с Черно море в събота.

Тогава на специфична гала тимът ще бъде награден с купата за 11-ата поредна купа и ще получи златните медали. Футболистите и треньорите ще вдигнат трофея измежду своите почитатели на спонтанна сцена под формалната ложа на бранш „В“ на „Хювефарма Арена“. Така последователите ще имат неповторимата опция да са част от церемонията по награждаването, празнувайки един до друг със своите любимци. Купата ще бъде занесена от футболистите и до естрада „Моци“ в символ на благодарност към хората, които подкрепяха горещо отбора по време на еврокампанията и шампионския път през сезона.

ПФК Лудогорец е подготвил още изненади на мача с Черно море. Преди първия съдийски сигнал почитателите ще бъдат забавлявани от мажоретки и гении от центъра за работа с деца в Разград, завоювали призови места на интернационалните и национални състезания. На почивката сред двете полувремена най-хубавите във футболната академия на първенците ще получат годишните награди.

Тазгодишната гала ще мине под знака на огромна благотворителна акция. Непосредствено преди началото на церемонията по награждаването деца ще танцуват в поддръжка на Мартин Маринов- някогашен играч от Академията на Лудогорец. Момчето се нуждае от сериозна сума за лекуване в чужбина и първенците дружно със своите почитатели ще се включат в набирането на средства. Талантливата млада певица Даяна Гиргинова също ще пее на стадиона преди награждаването в поддръжка на нейния татко Милен Гиргинов. Мъжът, който е разпален почитател на Лудогорец, пострада в тежка злополука и се нуждае от лекуване.

В чест на 11-ата поредна купа заря ще озари небето над „Хювефарма Арена“, а на терена ще се извие българско хоро в осъществяване на танцьори от студио „Булгарика“.

Емоциите са обезпечени! Очакваме Ви на стадиона, където ще има още доста изненади!

До момента при сериозен интерес билети се продават на клубната база, както и онлайн на. За облекчение на своите почитатели в четвъртък отваря и касата на улица „Васил Левски“. В четвъртък и петък гишето ще работи от 10,00 ч. до 18,00 ч., а в събота от 10,00 ч. до началото на срещата в 18,30 ч.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР