Страхотна изненада за своите фенове подготвя Лудогорец след мача с

...
Страхотна изненада за своите фенове подготвя Лудогорец след мача с
Коментари Харесай

Награждават Лудогорец за 11-та под знака на благотворителността

Страхотна изненада за своите почитатели приготвя Лудогорец след мача с Черно море в събота. Тогава на специфична гала тимът ще бъде награден с купата за 11-ата поредна купа и ще получи златните медали.

Футболистите и треньорите ще вдигнат трофея измежду своите почитатели на спонтанна сцена под формалната ложа на бранш " В " на " Хювефарма Арена ". Така последователите ще имат неповторимата опция да са част от церемонията по награждаването, празнувайки един до друг със своите любимци.

Купата ще бъде занесена от футболистите и до естрада " Моци " в символ на благодарност към хората, които подкрепяха горещо отбора по време на еврокампанията и шампионския път през сезона.

ПФК Лудогорец е подготвил още изненади на мача с Черно море. Преди първия съдийски сигнал почитателите ще бъдат забавлявани от мажоретки и гении от центъра за работа с деца в Разград, завоювали призови места на интернационалните и национални състезания. На почивката сред двете полувремена най-хубавите във футболната академия на първенците ще получат годишните награди.

Тазгодишната гала ще мине под знака на огромна благотворителна акция. Непосредствено преди началото на церемонията по награждаването деца ще танцуват в поддръжка на Мартин Маринов - някогашен играч от Академията на Лудогорец.

Момчето се нуждае от сериозна сума за лекуване в чужбина и първенците дружно със своите почитатели ще се включат в набирането на средства. Талантливата млада певица Даяна Гиргинова също ще пее на стадиона преди награждаването в поддръжка на нейния татко Милен Гиргинов. Мъжът, който е разпален почитател на Лудогорец, пострада в тежка злополука и се нуждае от лекуване.

В чест на 11-ата поредна купа заря ще озари небето над " Хювефарма Арена ", а на терена ще се извие българско хоро в осъществяване на танцьори от студио " Булгарика ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР