Страхотен футболен празник зарадва Стара Загора. Почти пълен стадион видя

...
Страхотен футболен празник зарадва Стара Загора. Почти пълен стадион видя
Коментари Харесай

Футболното шоу на Стоичков зарадва Стара Загора

Страхотен футболен празник зарадва Стара Загора. Почти цялостен стадион видя представление сред тим воден от Христо Стоичков и Дрийм тийм на Барселона. Българските футболисти победиха с 3:2 след хеттрик на Димитър Бербатов. Камата игра и за двата отбора в двете полувремена, като се разписа с екипа на Барселона от дузпа.

Титулярният състав на българския тим подсети за не толкоз далечното минало, в което тези футболисти бяха международни звезди. На вратата застана Ивко Ганчев, а в отбрана излязоха Кременлиев, Хубчев, Гошо Гинчев и Радостин Кишишев. В средата на терена бе превъзходната четворка – вътрешни халфове Балъков и Лечков, а по крилата Емил Костадинов и Христо Стоичков. Атаката започнаха Димитър Бербатов и Наско Сираков.

Първото полувреме приключи 2:0 за тима на приятелите на Стоичков след два гола на Бербатов. Той се разписа в 26-ата и 40-ата минути по еднакъв метод с глава след съвършени центрирания на Мартин Петров отляво. В 42-ата минута Гошо Гинчев направи дузпа, а зад топката застана Христо Стоичков, който към този момент бе облякъл фланелката на Барса и носеше капитанската лента. Камата стреля, само че Стоян Колев отрази удара му, при добавката обаче нямаше късмет – 1:2.

В 63-ата минута основният арбитър Атанас Узунов не се посвени да изгони вратаря на Барселона Гусман, който фаулира отвън наказателното поле откъсналия се Васил Драголов. В 66-ата минута Барса изравни за 2:2 след гол на Дани Гарсия.

През второто полувреме Бербатов, Мартин Петров, Стилиян Петров и Йордан Лечков се появиха за повторно на терена. Това даде резултат и Бербатов означи за крайното 3:2 след чудесно извеждащо подаване на Лечков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР