Страх сред жителите на градчето Карлскрон в германската провинция Бавария,

...
Страх сред жителите на градчето Карлскрон в германската провинция Бавария,
Коментари Харесай

Кметът в Карлскрон за убития БГ ученик: Като по време на война беше

Страх измежду жителите на градчето Карлскрон в немската провинция Бавария, където смъртоносно беше прободен 18-годишен юноша от България. В разследване на получените коремни рани българският възпитаник е умрял в болница.

Кметът на немския град Карлскрон Стефан Кумф разказа сцената на мястото на престъплението като „ по време на война “, написа изданието donaukurier.de.

Около 20:45 ч. в четвъртък гражданин наоколо до църквата, до която се разиграла нещастието, е намерил юноша с животозастрашаващи пострадвания, мощно е кървял в стомаха и е трябвало да бъде реанимиран. Въпреки всичките старания на лекарите, той умря малко по-късно в болничното заведение.

Затворена е била съвсем цялата основна улица покрай църквата. Хеликоптери са кръжали отгорe. Доброволческа пожарна работа също се е присъединила в следствието.

И кметът, и брачната половинка му са пристигнали на мястото на престъплението. " Останахме с усещането, че хората желаеха да си останат вкъщи при тази панорама ", сподели Кумф.

Светлината на ориентираните към тревата прожектори отри кухненски нож - обект на закононарушението, който ще помогне на следствието.

На сутринта през вчерашния ден са открити и следи от кръв по злощастната улица.

Градоначалникът сподели пред медията какъв брой доста са се изплашили жителите на Карлскрон. Никой не е смеел да излезе на улицата след новината за убийството.

Разследването на гибелта на 18-годишния българин е отредено на следователите от Инглощад, за задачата се наемат незабавно и преводачи. Те би трябвало да спомагат за приемане на повече информация от роднините на починалия.

Цяла нощ управляващите събирали доказателства и разпитвали очевидци. По думите на полицията събраната дотук информация не води до никаква съответна диря или претекст за жестокото закононарушение.

„ Хората са изплашени. Убиецът към момента е на независимост и не е ясна самоличността му “, съобщи кметът Кумпф.

По думите му родителите са обезпокоени да пуснат децата си на учебно заведение и детска градина идната седмица.

Сред кървавото действие локалните хора, които са 4700, се предизвестяват едни други да внимават като излизат от домовете си.

Пред локалната детска градина даже е имало събиране на загрижени за реда и спокойствието майки. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР