Страдате от запушен нос? Опитайте тази рецепта! Есенно-зимният период е времето

...
Страдате от запушен нос? Опитайте тази рецепта!
Есенно-зимният период е времето
Коментари Харесай

Супер-лек за запушен нос. Ще дишате свободно на сутринта!

Страдате от запушен нос? Опитайте тази рецепта!

Есенно-зимният интервал е времето на простудните болести. Дори в случай че имате отличен имунитет, никой не е ваксиниран против това заболяване. Особено, в случай че работите с доста хора или пътувате с градския превоз.

Имате запушен нос и затруднено дишане? Постоянно чувствате дискомфорт, а нощният сън се е трансформирал а в призрачен сън? За благополучие има едно потвърдено национално средство, което лекува настинката през нощта. То в действителност оказва помощ, тъй като третира освен признаците, само че и коренът на казуса – синузит.

Не бързайте да бягате до аптеката, я първо пробвайте тази рецепта…

Ще ви трябват:

1 лимон; 1 елементарна глава лук, със междинен размер; 2 супени лъжици мед; 2 чаши вода.

Какво да извършите:

Сварете водата и нарежете лука на дребни части с диаметър към 15 мм. Пръстените лук се хвърлят във врящата вода за 15 минути. След това изключете котлона и оставете напитката “да се накисва ” за 5 минути. Сега прибавете 2 супени лъжици мед и разбъркайте добре – тъй че медът да се разтвори изцяло. Непосредствено преди да изпиете това средство, прибавете в него сока на един цялостен лимон. Пийте разтвора 2-3 пъти дневно – по една супена лъжица.

Вижте още: Почистете червата от всички отрови с тази примес

Този чай може да се съхранява най-много 2 дни. Но това е повече от задоволително: вашият задушен нос обезпечено ще се отпуши в границите на няколко часа, най-много – за 1 ден.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР