Страдащата вече 8 години от рак звезда от Бевърли Хилс,

...
Страдащата вече 8 години от рак звезда от Бевърли Хилс,
Коментари Харесай

„Не искам да умирам“: Актрисата Шанън Дохърти обяви, че ракът ѝ e стигнал до костите

Страдащата към този момент 8 години от рак звезда от „ Бевърли Хилс, 90210 “ и „ Чародейките “ Шанън Дохърти разгласи, че заболяването към този момент се е популяризирала в костите ѝ, само че тя не се предава, оповестява Ти Си Ей/ДПА.

Въпреки мрачното развиване на събитията актрисата сподели твърдо, че към момента има желание да живее. „ Не желая да загивам “, разгласи тя пред сп. „ Пийпъл “ и сподели, че се надява да въодушеви другите, като се концентрира върху бъдещето си, написа Би Би Си. 

" Това е мъчно за преглъщане хапче ", показа звездата от сериала " Бевърли Хилс 90210 "

„ Не съм завършила с живота. Не съм завършила с любовта. Не съм завършила с това да сътворявам. Не съм завършила с това да се надявам да трансформирам нещата към по-добро “, сподели 52-годишната киноикона от 90-те и добави: „ Просто не съм... не съм завършила “, прибавя тя,

Ася Смолецова е майка на две деца

Звездата показа, че мисли за заболяването като за „ видеоиграта Pac-Man, в която те стартират да влизат в костите ти “, само че означи, че се оправя доста по-добре с новия режим на терапия. По-рано тази година тя също по този начин отстрани разсейка на израстък от мозъка си. Сега се надява да взе участие в клинични изследвания за създаване на нови способи на лекуване.

„ Хората просто одобряват, че това значи да не можеш да вървиш, да не можеш да се храниш, да не можеш да работиш. Набързо те отписват – с теб е свършено, към този момент си пасажер. Ние обаче не сме! Ние сме витални и имаме толкоз друг взор върху живота. Ние сме хора, които желаят да работят и да прегърнат живота и да продължат напред “, изясни актрисата.

От 4000 дами с диагнозата у нас към 300 са генетично обременени

За първи път Дохърти е диагностицирана с рак на гърдата през 2015 година, което беше оповестено по време на правосъдно дело против някогашния ѝ управител. Тя претърпява мастектомия, подлага се на химиотерапия и облъчване и през 2017 година разгласи, че е в ремисия. Към февруари 2020 година обаче Дохърти заяви, че заболяването се е върнала и е получила метастази, които са се популяризирали в лимфните възли, в гръбначния ѝ дирек.

По-късно същата година тя разгласи, че чака да се лекува до края на живота си. През юни показа, че ракът се е популяризирал в мозъка ѝ, което постанова интервенция и още лъчелечение.

Тя си е направила двойна мастектомия още през 2019 година, само че все пак болестта се е завърнало още веднъж

Докато Дохърти разказва разтърсващото си вървене по тъгите в обществените медии и в пресата, тя въпреки всичко съблюдава обещанието си, че „ не е завършила с творчеството “. Актрисата възнамерява да разиска заболяването си в нов мемоарен подкаст „ Да бъдем наясно с Шанън Дохърти “, чиято премиера ще бъде на 6 декември.

Дохърти обясни в сряда, че програмата ще засегне най-важните моменти в кариерата й, другарствата, развода и здравословните проблеми и ще включва „ поредност от брутално почтени диалози с някои доста специфични и авторитетни хора “ в живота ѝ.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР