Стойчо Младенов и неговият Кайсар записаха две победи на старта

...
Стойчо Младенов и неговият Кайсар записаха две победи на старта
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: В Казахстан правят нещо нечувано и невиждано до момента срещу COVID-19

Стойчо Младенов и неговият Кайсар записаха две победи на старта на шампионата в Казахстан. И там обаче, както и на множеството места в света, беше въведено изключително състояние. Припомняме, че на днешната дата през 1982 година ЦСКА отстрани Ливърпул с 2:0 след продължения с два гола на Стойчо Младенов и се класира за полуфиналите в шампионата за КЕШ.

-Г-н Младенов, ненужно е да ви запитвам дали помните чудесно какво се случи на този ден преди 38 години – историческата победа над Ливърпул…
-Такова събитие не се не помни. Това е популярен ден за българския футбол и съответно за ЦСКА. Нека почитателите не не помнят грандиозния триумф. Пожелавам им той да се повтори, а за какво не и да се усъвършенства. ЦСКА би трябвало да работи в тази тенденция. Пожелавам да всички българи здраве и да се предпазим от вируса, който смути целия свят. Да запазим самообладание, да бъдем дисциплинирани и да пазим освен себе си, само че и хората до нас.

-Каква е ситуацията в Казахстан?
- Също като в България. Властите в Казахстан издадоха декрет от 15 март до 15 април да се спрат всички мероприятия – в това число и провеждането на футболни мачове. Тук публично инфектираните са по-малко от тези у нас - под 20 души, само че все пак и държавното управление, както и българското, реагира съответно с оповестяване на изключително състояние. От през вчерашния ден бяха затворени границите и никой няма право да напуща страната или да влиза в нея. Ние няма да упражняваме най-малко до 23 март. След това, според от обстановката, ще забележим какво ще вършим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР