Стоянка Мутафова е българската актриса, която независимо от възрастта си,

...
Стоянка Мутафова е българската актриса, която независимо от възрастта си,
Коментари Харесай

„Добър вечер, Столетие мое“ – книгата за великата Стоянка Мутафова (ВИДЕО)

Стоянка Мутафова е българската актриса, която без значение от възрастта си, не стопира да твори. Тя освен е най-възрастната играеща актриса в света, само че и играе по един извънредно професионален и обаятелен за публиката метод. Госпожа „ Стихийно злополучие “ е на впечатляващите 95 години, само че това не й пречи да изнася представления и да радва публиката с гения и силата си. Дъщеря й Мария Грубешлиева – Муки написа и издаде книга за майка си, в която разкрива богата й биография. Книгата се споделя „ Добър вечер Столетие мое “. В 400 страници Муки е описала голям брой от историите и спомените на огромната ни актриса.

Книгата бе показана пред феновете за повторно. На премиерата участваха както авторката – Муки, по този начин и самата Стоянка Мутафова. Желащите можеха да получат подпис и фотография с достолепната ни актриса. Книгата излиза на бял свят дни след премиерата на спектакъла „ Добър вечер Столетие мое “ от френския драматург Мишел Лоранс.

В спектакъла Стоянка Мутафова е в основната роля.

Тя се превъплъщава в облика на Малу – достолепна жена, която е извоювала мястото си във френската аристокрация, с помощта на качествата и интелекта си. Видеото отразява премиерата на книгата. Вижда се големият интерес, който провокира биографичната книга на Стоянка Мутафова и той несъмнено е логически и подобаващ.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР