Стоян реши да обясни и какви са отношенията им със

...
Стоян реши да обясни и какви са отношенията им със
Коментари Харесай

Я-Я Роянов Изсипа Бомбата След Като Напусна Къщата! Вкара Съквартирантите В Миша Дупка!

Стоян реши да изясни и какви са връзките им със Станимир. „ С Гъмов може би един-два пъти не сме се разбрали кой споделил простак, кой споделил тъп, кой споделил еди си какво, само че аз в никакъв случай не съм спирал да го обичам. Благодарение на него аз бях на смехотерапия там “, сподели ексцентричният музикант за връзките си с артиста.

„ Радвам се, че този призрачен сън свърши и аз ще мога да прегърна кислорода, с който пребивавам – жена ми и щерка ми, и всичките ми най-скъпи хора “, показа още Я-Я.

Чуждото мнение

Роянов бе безапелационен, че изобщо не се интересува от мнението на съквартирантите си и на феновете на формата, както и от това, че не са го разбрали. „ Хич не ме интересува да ви кажа. Ама в действителност не ме интересува. Нека всеки гласоподава за каквото желае в този живот. Но аз съм в противоречие с псевдоинтелигенцията плиткоумна и с незнанието, простотията, пошлостта, простащината и неприятния усет “, показа Я-Я. Според него всичко това пречи за развиването на „ чистата мисъл и светлината в сърцето “.

Стоян призна също, че след излизането си от Къщата има потребност от „ психологично лекуване “ и доста желае да се види с жена си и щерка си, „ в случай че към момента желаят да приказват с него “. „ Аз се надявам, че жена ми има здрав разсъдък и няма да съм доста нацапан, когато я видя в очите “, сподели още музикантът.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР