Стоян Алексиев и младата студентка по актьорско майсторство Ивана Бобойчева

...
Стоян Алексиев и младата студентка по актьорско майсторство Ивана Бобойчева
Коментари Харесай

Стоян Алексиев живее при Надя, а излиза под ръка с Ивана

Стоян Алексиев и младата студентка по актьорско майсторство Ивана Бобойчева към този момент не крият връзката си. Те се движат публично като двойка и вървят дружно по купони, твърди " Уикенд ".

Скандалът с папарашките фотоси, на които се вижда по какъв начин 66-годишният актьор бърка в гащите на своята 24-годишна колежка, може и да беше противен, само че в последна сметка направи услуга на влюбената двойка. След като няколко месеца те се опитваха да отхвърлят, че са дружно, в този момент са извадили връзката си на ярко, от което и двамата се усещат по-добре.

На светско събитие преди няколко дни познатият като проф. Генадиев от " Откраднат живот " актьор дойде на разположение не със брачната половинка си Надя, а със своята млада държанка.

И двамата бяха необятно усмихнати, спокойни, предразположени към диалози с познати и другари и не се притесняваха да показват близостта си. Цялата вечер възрастният актьор и младата му другарка не се отделиха един от различен.

Алексиев-старши сияеше, изглеждаше подмладен с най-малко 10 години и съгласно познатите му това се дължи на любовта му със студентката и обстоятелството, че към този момент не се чуди по какъв начин да я крие.

Никой не изглеждаше сюрпризиран, че ги вижда един с различен. Познатите на Стоян се радват, като го виждат благополучен с младата Ивана. В същото време обаче надълбоко съжаляват брачната половинка му Надя, която продължава да го търпи под покрива на общото им жилище.

Преди няколко седмици актьорът разгласи в телевизионно изявление, че не е напуснал жена си и продължава да дели един апартамент с него . /Марица.бг
тагове стоян алексиев надя ивана
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР