Стотици знаменитости ни призовават да останем по домовете си, което

...
Стотици знаменитости ни призовават да останем по домовете си, което
Коментари Харесай

Ето какво ни казват популярните личности в България по време на криза

Стотици звезди ни приканват да останем по домовете си, което е допустимо най-правилното решение по време на изключително състояние като настоящето. В обществените мрежи се появиха доста клипчета и фотоси, които ни подтикват да предприемем стъпката, колкото и да ни е скучно вкъщи, да не излизаме на открито, тъй като по този метод се грижим за себе си и близките.

В опитите си да дават на всички нужната им доза просвета в домашна конюнктура, доста театри по света започнаха да излъчват постановките си онлайн и в действителност се радват на още по-голяма публика по този метод. Припомняме, че в България спектакъл " Възраждане " първи излъчи онлайн представление, което бе гледано повече от 3000 пъти, а актьорите в обществените мрежи призовават: " Хайде в този момент в действителност си останете у дома, както и когато ви каним на зрелище ". Има нещо правилно. Но с изключение на театрите и българските известни персони насочиха своя апел в обществените мрежи. Орлин Павлов сподели #ОставамВкъщи със следните видеа, в което пее от личния си гараж. 





Владимир Ампов – Графа също показа свое видео, в което реши да ни посвири на китара в своето домашно студио и да насърчи всички да останат у дома, с цел да бъдем още по-отговорни и единни, с цел да се оправим в тази обстановка: " И както се пее в песента – да създадем нещо малко, само че за някой различен ".



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР