Стотици варненци отново излязоха по улиците на морската столица за

...
Стотици варненци отново излязоха по улиците на морската столица за
Коментари Харесай

Варненци отново на улицата: Не на намесата на България във войната в Украйна

Стотици варненци още веднъж излязоха по улиците на морската столица с цел да кажат своето " НЕ " на поддръжката и намесата на България във войната в Украйна, съобщи кореспондент на ДНЕС+.



Протестът бе предизвикан от решението, което бе взето през днешния ден на съвещание на Народното събрание, на което депутатите взеха решение да одобряват предлагането на Политическа партия " Продължаваме промяната ".

В него се споделя, че България ще окаже на Украйна военно-техническа помощ. 



Това, което разясняват протестиращите е, че ги плаши тъкмо тзи игра на думи и промяна на формулировки, които могат да създадат България директен участник в спора сред Русия и Украйна.

Хората се опасяват още и от това, че преди дни стана ясно, че България импровизирано изпраща оръжие на Украйна.



Снимков материал от летище София сподели ясно, " с тежка военна техника и муниции. Като адресат на пратката е записана Полша, само че " за какво Полша товари оръжие от България с украински аероплан? ", питат се варненци.

Хората, а катализатор стана и днешното, получено в националното заседание и питат, дали някой в това държавно управление следва националните ползи. Желанието им е, България да резервира неутралитет, каквато политика организира Унгария.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР