Стотици служители са били уведомени, че могат да приключат работа

...
Стотици служители са били уведомени, че могат да приключат работа
Коментари Харесай

На стотици работници е разрешено да приключват в 12:00 ч. в петък като част от лятната схема

Стотици чиновници са били известени, че могат да приключат работа в 12:00 ч. в петък като част от схемата за лятно работно време.

Kellanova, която има Kellogg's и Pringles, разгласи, че схемата ще работи до септември, като чиновниците могат да изоставен по-рано, при изискване че са приключили цяла седмица. Компанията наема повече от 500 чиновници в офиса си в MediaCity, Salford, и още 60 в екипа си за продажби на място.

Kellanova сподели, че нейните проучвания демонстрират, че две трети от хората биха били подготвени да работят повече по време на останалата част от седмицата, в случай че работодателят им е дал почивен петък следобяд. Лейла Деймън, маркетинг управител за извършване на покупки на Kellanova, сподели: „ В свободното си време се образовам да стана преподавател по йога и даже повеждам месечен клас за моите сътрудници в офиса.

„ През петте години Работил съм в Kellanova, програмата за лятно работно време ми даде време да вземам спомагателни курсове, до момента в който работя за своята подготовка. Това лято оча...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР