Стотици са коментарите в защита на тираджията, спрял до граничния

...
Стотици са коментарите в защита на тираджията, спрял до граничния
Коментари Харесай

Тираджии защитават колегата си от кървавия ад с три трупа край Лесово, не той е виновният, а...

Стотици са мненията в отбрана на камионджията, спрял до граничния пункт Лесово, където преди два дни в камиона му се натресе пътнически бус, написа Glas.bg.

От адския удар починаха трима, а 11 пострадаха съществено. Водачът на камиона е в ареста, с повдигнато обвиняване за злополуката.

51-годишният молдовски жител Бекиян Октавиян е упрекнат, че провокирал ПТП, вследствие на което са умряли повече от едно лице.

Не по този начин считат обаче българските му сътрудници, които заляха форумите и профилираните страници във Фейсбук, където обменят информация между тях.

Опашки на границите – водачът отговорен, на ДАИ и на страната им трябват пари – водачът отговорен, крадци източат горивото на паркинга – водачът отговорен, прекъснал паузата за 5 мин, че го гонят от завода – водачът отговорен, запушване на автомагистралата и камиона закъснее – водачът отговорен, бежанци влезнали в ремаркето – водачът отговорен, падне сняг и няма кой да почисти пътя – водачът отговорен.

Трябва да спиш, но тук не може, отивай другаде, паркингите цялостни – водачът отговорен, поставили машина-тахограф, която да го командва по кое време да спи, по кое време да яде и по кое време да работи – и най-после водачът отговорен.

Запомнете – камионите са кръвоносната система на стопанската система. Ако спре да се движи кръвта – всичко умира. Вместо да ни улеснявате, вие ни пречите всеки ден, от ден на ден и повече. Ние не сме нарушители, просто желаеме да си вършим работата… гласи единият от стотиците мнения в отбрана на молдовеца.

Иван Колев написа в една от страниците: Човекът като нас спи по пътищата, съблюдава закона където му свърши времето стопира и прави паузи, а не поставя магнити, съблюдава всичко, прави го всичко това да изкара пари да си нахрани фамилията,а най-после отговорен и в пандиза???? Така ли би трябвало да е, докога тиражите ще сме им бодил в очите и все ние отговорни?

Вижте и още няколко отзиви по проблема!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР