Стотици протестиращи срещу стратегията за закрила на детето блокираха бул.

...
Стотици протестиращи срещу стратегията за закрила на детето блокираха бул.
Коментари Харесай

Стотици излязоха на протест срещу Стратегията за детето

Стотици протестиращи против тактиката за протекция на детето блокираха бул. "Цар Освободител " пред постройката на Народното събрание в столицата, оповестява "Фокус ".

Те носеха български трибагреници и транспаранти, на които написа "Stop Barnevernet Ideology " ( "Стоп на Барневерн идеологията "). Според стачкуващите с тези промени ще се стигне до извеждане на детето от фамилията.

Протести против тактиката се организираха и в други градове. В Бургас протестиращите стопираха за малко придвижването на кръстовището сред бул. "Сан Стефано " и ул. "Александровска ". Със викания и пеене на националния химн, стачкуващите показаха недоволството си.

"Най-големият проблем си остава - намесата на страната в фамилията, изземване на функционалността на родителя в интерес на страната, приравняване на родителя до обслужващия личен състав на детето, разрушение престижа и връзките. Не по-малък проблем е насилствената смяна на фундаменталните полезности, утвърждавали се с хилядолетия.

Проблем е контролът на родителите, следенето под лупа и под предтекст протекция на децата. Проблемът е, че отглеждаме единствено физически, без възприятие за морал и съвест ", означи един от уредниците Бисер Русимов.



Протестиращите в Бургас оповестиха, че имат намерение да се причислят към националния митинг против измененията в Закона за протекция на детето, който ще се организира в столицата на 28 септември.

Те стопираха за малко придвижването на кръстовището сред бул. "Сан Стефано " и ул. "Александровска " в града. Със викания и пеене на националния химн, протестиращите, чийто брой непрестанно се усилваше, продължиха да показват недоволството си.

Шествие по централните улици организираха и протестиращи във Варна.

Протестите са срещу опита за внедряване на идеологията на норвежката обществена работа Барневерн в целия свят, най-вече в бедните страни, разясниха протестиращи във Варна. Според уредниците на митинга там, децата действително са пленници на системата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР