Стотици колеги, близки и приятели на загиналите бургаски полицаи Атанас

...
Стотици колеги, близки и приятели на загиналите бургаски полицаи Атанас
Коментари Харесай

България почете паметта на загиналите полицаи в Бургас

Стотици сътрудници, близки и другари на починалите бургаски служители на реда Атанас Градев и Йордан Илиев се събраха в Гробищния парк на Бургас, с цел да се сбогуват с тях.

Президентът Румен Радев, служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, представители на държавната и локалната власт отдадоха последна респект, съобщи

С едноминутно безмълвие и полицейски сирени се включиха в поклонението пред паметта ми служители на реда и огнеборци от цялата страна.

Под звука на сирените на полицейските коли стотици сътрудници, близки и другари на починалите служители на реда Атанас Градев и Йордан Илиев се събраха в Гробищния парк, с цел да им отдадат последна респект.

" Тежко и надълбоко съм накърнен. Не мога да дам трезва оценка сега. "  

" Те бяха изключителни чиновници. Единственото, което мога да кажа все още, е че обстановката е извънредно тежка, за всички, и го изживяваме доста. "

" Това е една покруса за безусловно всички, че си отидоха по този безразсъден метод. Надявам се отсега нататък на нямаме повече такива мотиви. "

Поел съм ангажимент към околните на двамата починали служители на реда, съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Съболезнования на околните на починалите служители на реда изрече и президентът Румен Радев, който дойде в Бургас за траурната гала. България загуби двама доблестни служители на реда отдадени до дъно на своя дълг в името на законността и сигурността на българските жители, сподели той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР