Стотици колеги, близки и приятели на загиналите бургаски полицаи Атанас

...
Стотици колеги, близки и приятели на загиналите бургаски полицаи Атанас
Коментари Харесай

Стотици се сбогуваха със загиналите двама полицаи в Бургас


Стотици сътрудници, близки и другари на починалите бургаски служители на реда Атанас Градев и Йордан Илиев се събраха в Гробищния парк на Бургас, с цел да се сбогуват с тях. Президентът Румен Радев, служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, представители на държавната и локалната власт отдадоха последна респект.

С едноминутно безмълвие и полицейски сирени се включиха в поклонението пред паметта ми служители на реда и огнеборци от цялата страна. Под звука на сирените на полицейските коли стотици сътрудници, близки и другари на починалите служители на реда Атанас Градев и Йордан Илиев се събраха в Гробищния парк, с цел да им отдадат последна респект.

Поел съм ангажимент към околните на двамата починали служители на реда, съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев

Съболезнования на околните на починалите служители на реда изрече и президентът Румен Радев, който дойде в Бургас за траурната гала. България загуби двама доблестни служители на реда отдадени до дъно на своя дълг в името на законността и сигурността на българските жители, сподели той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР