Стотици жители на село Цалапица излязоха на спонтанен протест заради

...
Стотици жители на село Цалапица излязоха на спонтанен протест заради
Коментари Харесай

Стотици излязоха на протест в Цалапица заради жестокото убийството на Димитър

Стотици поданици на село Цалапица излязоха на импровизиран митинг поради жестокото ликвидиране на 24-годиния Димитър Малинов. Хората в обитаемото място се проведоха във Facebook, като съвсем цялото село се събра пред читалището.
Прочетете още
Пред наш кореспондент протестиращите обявиха, че са потресени каква свирепост е била проявена по отношение на младия мъж. Казват, че към момента се носят всевъзможни клюки, само че изрично настояват, че има забъркани други и не е единствено оня избягал за Германия.

След като се събраха пред читалището, хората взеха решение да тръгнат към къщата на близнаците.  Според хората в селото с изключение на търсения 30-годишнен Рангел Бизюрев, в убийството са забъркани точно двамата братя, както и техния татко.  

Твърди се, че двамата преди дни са напуснали селото и са се отправили към Черноморието. Някои даже считат, че не е допустимо човек да извърши такова по тип закононарушение и да зарови мъртвец, без помощта на някого.

Припомняме, че младежът е бил пребит до гибел на 20 юли към 22 часа, а по-късно е заровен на 1км от Цалапица. Доказателствата сочат, че причинителят и жертвата са се познавали от няколко години, като сред тях е имало финансови проблеми. Убийството на Димитър е квалифицирано като такова, осъществено с особена свирепост, а наказването, което законът планува за такова закононарушение, е от 15-20 години затвор, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.

Очаквайте детайлности!

 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР