Стотици германски полицаи извършиха обиски в апартаменти в провинция Северен

...
Стотици германски полицаи извършиха обиски в апартаменти в провинция Северен
Коментари Харесай

Германската полиция с операция срещу иракско-сирийска престъпна организация

Стотици немски служители на реда направиха обиски в жилища в провинция Северен Рейн - Вестфалия, като част от интервенция против иракско-сирийска незаконна група, един човек е задържан, съобщи ДПА.

Около 800 служители на реда са претърсили 49 обекта, заяви вътрешният министър на провинцията Херберт Ройл.

В интервенцията против рокерската организация " Ас Салам 313 " в Есен и региона към Кьолн участваха стотици служители на реда и командоси от специфичните полицейски елементи. Операцията беше ориентирана против 34 обвинени, множеството от които са от Ирак и Сирия. Конфискувани са опиати, компютри, мобилни телефони и валута, добави Ройл, който дефинира акцията като сполучлив удар против проведената престъпност, плануван в продължение на месеци.

Смята се, че обвинените вземат участие в трафик на хора и търговия с оръжия, опиати и подправени документи за идентичност. Претърсени са обекти в Бон, Велберт, Дуисбург, Дортмунд, Крефелд и на други места.

Главният прокурор на Хамбург Яна Фромбах заяви, че са задържани четирима души, обвинени в оказване на помощ на " Ислямска страна ". Те са арестувани в град Ноймюнстер в провинция Шлезвиг-Холщайн.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР