Стотици гърци протестират пред парламента в Атина. Исканията им са

...
Стотици гърци протестират пред парламента в Атина. Исканията им са
Коментари Харесай

Стотици протестират в Атина с искане да бъдат открити изчезналите в наводнените райони

Стотици гърци стачкуват пред Народното събрание в Атина. Исканията им са да бъдат открити хората, които са в неопределеност в наводнените региони. Протестиращите упорстват и за правдивост за жертвите. Към демонстрацията се причислиха и депутати от опозицията, написа. 

Стотици родственици на хората в неопределеност в наводнената област Месения са пред Народното събрание в Атина. Те сложиха огромен афиш, а който написа " Наводнихте низината, нашият яд ще ви потопи ". Скандират с искане неотложно по всевъзможен начин да се намерят хората, които се търсят и да им бъде оказана помощ.

" Животът на нашите близки има значение ", споделиха протестиращите. В декларация към медиите те упрекват цялото политическо управление от премиера и държавното управление до представителите на локалната власт- регионални шефове и кметове, че не са приложили програмата за превантивни ограничения против естествени бедствия, което е довело до жертви.

Искат 100 % компенсации за всички потърпевши от наводненията.

Сред протестиращите са доста хора от наводнените Волос, Кардица и Лариса. Към тях се причислиха и депутати от опозицията.

Няма реакция за митинга от страна на управляващите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР