Мартин Фрийман наруши мълчанието си заради яростната реакция срещу филма

...
Мартин Фрийман наруши мълчанието си заради яростната реакция срещу филма
Коментари Харесай

Мартин Фрийман, 52, защитава еротичния трилър след реакция срещу Джена Ортега, 21, секс сцени

Мартин Фрийман наруши мълчанието си поради гневната реакция против кино лентата му „ Момичето на Милър “, който включва неуместна полова сцена с доста по-млад сътрудник звездата Джена Ортега.

52-годишният артист взе участие в еротичния трилър с 21-годишната Джена - като историята изследва избухливата връзка сред техните герои. Мартин играе преподавател по креативно писане на име Джонатан Милър, до момента в който Джена играе неговия 18-годишен възпитаник Кайро Суит.

По време на кино лентата героите са показани в интензивна полова сцена, която накара доста почитатели на киното да се усещат неловко от феновете, които се обръщат към обществените медии, с цел да подлагат на критика провокативните подиуми като „ притеснителни “ и „ груби “. Сега Мартин реагира на фурора в ново изявление, в което отбрани кино лентата.

Звездата от Шерлок разказа кино лентата като „ пораснал и нюансиран “, като в същото време съобщи, че не счита, че филмът по някакъв метод се пробва да отбрани или блестящите подиуми, които се разиграват. Той също по този начин счита, че др...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР