Стотици фирми правят едни и същи грешки когато маркетират пред

...
Стотици фирми правят едни и същи грешки когато маркетират пред
Коментари Харесай

Задължителни съставки в маркетинга за жени

Стотици компании вършат едни и същи неточности когато маркетират пред дами. Основната неточност измежду тях е, че не основават персонално звучаща, прочувствена връзка сред марката и дамата. И още: Това се случва още веднъж и още веднъж. 

Компаниите за дамски артикули популяризират и продават желания. В рекламата си те описват, че техните артикули ще оказват помощ на дамите да реализират високи стандарти, някои от които са невъзможни за реализиране. В същото време, всички дами желаят най-много рекламата да им приказва на понятен език, като естествен човек. 

Недостижимото не е достоверно. Днешните дами чакат повече. Те желаят марките да им приказват като другари, да ги приобщават и одобряват, да дават наличие, което основава умна връзка. 

Жените харчат милиарди всяка година. На компаниите по света се постанова да схващат какво е нужно, с цел да се основава прочувствената връзка с тях и да им се продава сполучливо. 

Това, което работи при една компания, може да не даде резултат при друга. Но няколко неща са наложителни във връзка с акциите пред дами: 

Предложете решение на проблем.  Маркетингът е активност за показване на проблем и решение за него, което е в действителност атрактивно. Има потребност да приказваме за характерни елементи за продуктите си; да разкажем на потребителя какво може да прави нашият артикул за него. Защо това долни дрехи, да вземем за пример, би било уместно за дадена жена? Какви проблеми се вземат решение с него? Фокусирайте напъните си върху разрешаването на проблеми, тъй като това е методът, по който ще изградите връзка с дамите. Обикновено шерването на удовлетворени отзиви има мощен резултат. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР