Стотици домове са потопени от наводненияМери Лонг-Донау, дългогодишен активистка за

...
Стотици домове са потопени от наводненияМери Лонг-Донау, дългогодишен активистка за
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Правителството каза да се „събуди и да помирише водата от наводнението“ на фона на предупреждението, че още домове ще бъдат засегнати

Стотици домове са потопени от наводнения

Мери Лонг-Донау, дълготраен активистка за резистентност при наводнения, сподели пред Sky News, че съгласно нея държавното управление не е направило задоволително, с цел да се приготви за такава стихия.

Тя приканва Риши Сунак да посети наводнените общности и да види от първа ръка какви са притежателите на жилища минават през тях, откакто парцелите им бяха „ изцяло опустошени “.

„ Да имаш мръсна, воняща вода от наводнения, която нарушава дома ти, е безусловно извънредно. Вашият дом е твоят палат и хората естествено желаят да се грижат за него “, госпожа Лонг - сподели Донау.

Активистката, която сама е изпитала въздействието на наводненията, предизвести, че засегнатите фамилии в този момент ще би трябвало да „ ръководят плана на строителна площадка “, до момента в който домовете им се ремонтират.

Тя също по този начин прикани фермерите да получат по-голяма поддръжка, откакто полетата им бяха наводнени с вода, и сподели, че естествените ограничения за ръководство на наводненията би трябвало д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР