Стотици британски парашутисти са получили забрана за годишно разполагане на

...
Стотици британски парашутисти са получили забрана за годишно разполагане на
Коментари Харесай

Заради оргия Британия спря стотици парашутисти от разполагане на НАТО на Балканите

Стотици английски парашутисти са получили възбрана за годишно разполагане на НАТО на Балканите , откакто се появиха видеоклипове на оргия във военна казарма , оповестява " Гардиън ".

В писмо до генерали и командващи офицери новият началник на армията, военачалник сър Патрик Сандърс , сподели, че не желае да " рискува задачата или репутацията на английската войска ", като ги изпраща в чужбина .

Този месец стана ясно, че осем парашутисти от 16 десантна бригада са били сложени под полицейско следствие, откакто са били снимани да вършат оргия по взаимно единодушие с цивилна жена в казармата Мервил в Колчестър, Есекс , до момента в който десетки други са следили.

Въпреки че военната полиция откри, че не е осъществено закононарушение , Сандърс сподели, че активността може да се пояснява като " очерняща дами " и че опонира на армейските полезности и стандарти , заяви Times, които видяха писмото.

Вестникът оповестява, че се счита, че дамата е влизала незаконно в казармата 31 пъти за пет месеца . В него се споделя, че случаят е последвал серия от други случаи на неприятно държание по време на обучение в Северна Македония през май , когато се разбра, че членовете на 3та " Парашутна " са били упрекнати в " непрофесионално държание " по време на учението , дружно с бойци от други батальони.

Сандърс написа: " Посланието ми към армията е ясно - нашият лиценз за работа се основава на доверие и убеденост и би трябвало да се придържаме към най-високите стандарти . Такова държание е недопустимо, корозивно и нездравословно за репутацията на армията ".

В различен представен фрагмент Сандърс прибавя: " Последните събития демонстрираха, че не показват равнищата на дисциплинираност и почитание към другите , предстоящи от един от нашите батальони. Не съм подготвен да пожертвам задачата на НАТО или репутацията на английската войска, като разположа парашутистите в този миг ".

Годишното разполагане на Балканите е за 10-дневни учения със съдружници от НАТО , макар че войските нормално остават повече от един месец. Повече от 400 парашутисти пътуват както до Босна, по този начин и до Косово и ще изгубят в допълнение възнаграждение, които нормално получават за изпращане в чужбина.

Вместо това те са помолени да употребяват месеца, с цел да " размислят къде не са изпълнили това, което всички чакаме от нашата войска ". Говори се, че се разискват разновидности за промяна на батальона с различен за учението.

Войниците, директно участващи в секс клипа, също ще бъдат отстранени от идната ротация на батальоните като бойна група за въздушни маневри, която се държи в подготвеност за разрастване в отговор на световни рецесии.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР