Сторми Даниълс, порноактрисата, която е в центъра на делото за

...
Сторми Даниълс, порноактрисата, която е в центъра на делото за
Коментари Харесай

Порноактрисата Сторми Даниълс ще свидетелства срещу Тръмп

Сторми Даниълс, порноактрисата, която е в центъра на делото за „ пари за безмълвие “ на Доналд Тръмп, ще свидетелства против някогашния президент през днешния ден.

Показанията ѝ са ефектен миг в правосъдната драма, застрашаваща опита на републиканеца да се върне в Белия дом.

Даниълс, дългогодишна актриса и режисьор в промишлеността на филмите за възрастни, твърди, че е имала полова връзка с Тръмп през 2006 година и по-късно й е било платено да си премълчи за това.

Прокурорите показват, че Тръмп - обезверен в опитите си да потули историята още преди президентската конкуренция през 2016 година - нелегално е прикрил така наречен „ заплащане за безмълвие “. Той е упрекнат в 34 закононарушения, свързани с подправяне на бизнес документи.

Тръмп, който отхвърля да се е срещал с Даниълс за секс, твърди, че заплащането на 130 000 $ е било изцяло законно. След възходящите спекулации, че тя ще се яви на разпит. Множество американски медии оповестиха, че тя е включена в графика за 7 май.

Това ще бъде първият път, когато Даниълс, чието същинско име е Стефани Клифърд, ще се изправи лице в лице в правосъдната зала с някогашния президент, който години наред сипеше обиди против нея, в това число до момента в който работеше в Белия дом.

Сблъсъкът им в правосъдната зала идва тъкмо 6 месеца преди деня на изборите, когато Тръмп ще се изправи за реванш против президента Джо Байдън.

77-годишният Тръмп ще бъде стеснен в изрече си към Даниелс.

Съдия Хуан Мерчан упрекна Тръмп в пренебрежение към съда поради многократното нарушение на възбраната за оповестяване.

Забраната има за цел да попречи на Тръмп да употребява голямото си медийно наличие, с цел да нападна очевидци и членове на съда в опит да повлияе на процеса. Мерчан съобщи, че в допълнение към поредицата от към този момент наложени санкции, Тръмп ще бъде изправен пред опасността от затвор за бъдещи нарушавания.

В обява в своето приложение Truth Social, която беше съвсем мигновено изтрита, Тръмп се оплака, че " напълно неотдавна му е било казано кой е очевидецът през днешния ден ".

" Това е невиждано, няма време за юристите да се приготвят ", твърди той, като продължава да разказва съдията като " КОРУМПИРАН И ВИСОКО ПРОТИВОРЕЧИВ ".

Процесът е първото в историята наказателно гонене против президент на Съединени американски щати и е едно от четирите висящи каузи, в това число дълго отлагания развой по обвинявания, че Тръмп се е опитал да подмени резултатите от изборите през 2020 година, на които загуби от Байдън. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР