Стопкадри Нова ТвВиктор Николаев пусна клип, на който как водач

...
Стопкадри Нова ТвВиктор Николаев пусна клип, на който как водач
Коментари Харесай

Тенев за новия джигит на пътя: Ако го завъртят с 3 години затвор и адвокатите му няма да го отвъртят

Стопкадри Нова Тв

Виктор Николаев пусна клип, на който по какъв начин лидер ръководи колата си с 209 км по автомагистрала.

От профила на Дебора Радева се вижда, че автомобил се движи по автомагистрала „ Тракия “ посока Бургас и форсира в най-лявата лента с 209 км час. Някаква мода ли става това, проява, че няма кой да накаже причинителите ли, разяснява засегнат Николаев, определяйки този джигит като поклонник и обожател на Мис Силикон.



Според съветника на премиера по пътна сигурност Тенчо Тенев в такива случаи би трябвало строго да се ползва закона.

Трябва доста по-сериозно отношение към тези нарушавания на пътя и те да не остават безнаказани. Те ви пращат на вас фотоси, с пожелания, с поздрави, с една избрана скорост на 200 км/ч. Както споделят по нашия край, бъзикат радиото, стартира в „ Здравей, България “ Тенев.



Имаме доста положителни настоящи по-нови уредби, да вземем за пример член 325 от наказателния кодекс, който се отнася за ръководство на автомобил. Това е очевидно пренебрежение към обществото. Това е хулиганска демонстрация на пътя. Той демонстрира високата скорост, като жестоко казано заразява всички останали също да го създадат по същия метод, добави по Нова Тв Тенев.

Какво пречи на полицията да го завъртят по член 325.3. Нека да го завъртят до 3 години отнемане от независимост, а след това и юристите няма да могат да го отвъртят, откакто има свидетелски показания, сподели още Тенчо Тенев.

Според него законът не се ползва, тъй като за служителите на реда е по-лесно да напишат една санкция на нарушителя и да се отърват от него, в сравнение с да се занимават с досъдебни производства и да го вкарат в съда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР