Стопкадри Нова ТвВиктор Николаев коментира в типичния си стил инцидента

...
Стопкадри Нова ТвВиктор Николаев коментира в типичния си стил инцидента
Коментари Харесай

Виктор Николаев: За първи път виждам такова желание да влезеш в затвора

Стопкадри Нова Тв

Виктор Николаев разяснява в типичния си жанр случая в Бургас, при който джип с двама престъпно проявени мина през металните порти на пандиза и влезе в следвения арест. Двамата в джипа, които преди този момент се преследвани от полиция по улиците на града, са арестувани за 24 часа и следва да им бъдат повдигнати обвинявания.

„ За първи път виждам такова предпочитание да влезеш в пандиза, с такава засилка. Желанието им ще ги води там, където най-вече желаят “, сподели водещият на „ Здравей, България “ по Нова Тв.

Двама мъже от Ямбол, престъпно проявени, са объркали  пресечката, това е баналното пояснение. Те са минали през двата портала и непосредствено са влезнали в следния арест, подготвени да бъдат прибрани, заключи Цеца Алексова от Нова Тв.



Иначе двамата са бягали от полицейските коли. 31-годишния мъж, който е управлявал джипа, е недееспособен и в никакъв случай не е имал шофьорска брошура. Преди ареста им пък, единият е изхвърлил от джипа суха тревиста маса. Пробите на двамата за алкохол и опиати са негативни.



„ Към 16 часа през вчерашния ден се получава сигнал за нередности в региона на бензиностанция на улица „ Чаталджа “ в квартал „ Победа “. Агресивен мъж в несъответстващо положение се пробва да се саморазправи с един от чиновниците, повода не знаем каква е. Автопатрулът е видял нападателя, който съумява да се качи в джип Мерцедес със софийска регистрация с още един мъж. След това потеглят с висока скорост в посока улица „ Индустриална “, предизвикайки три леки ПТП-та с материални вреди. После още веднъж се връщат в квартал „ Победа “ и след малко блуждаене по улиците на квартала, които са много тесни, излизат още веднъж на улица „ Индустриална “ в посока улица „ Вая “, допускам за да излазят на Околовръстното шосе, с цел да излязат на основния път за град Ямбол. Опитвайки да завие по улица „ Вая “, обърква пресечката, джипът навлиза в пресечката за следствения арест, минава през две железни порти и стопира в двора на естествения арест в пандиза в Бургас “, съобщи за Нова Тв Петко Ружев от охранителна полиция към Първо РПУ Бургас.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР