Стопкадри Нова ТвТони Димитрова призна, че още се притеснява, когато

...
Стопкадри Нова ТвТони Димитрова призна, че още се притеснява, когато
Коментари Харесай

Тони Димтирова: Вълнението в сърцето ражда красиви неща

Стопкадри Нова Тв

Тони Димитрова призна, че още се тормози, когато излезе на сцената.

Това възприятие певицата ще изпита още веднъж и на следващия ден вечер в НДК в София.

„ Ще бъде огромно неспокойствие, аз се познавам доста добре и знам, че в случай че съм с рокля, ще ми трепери ръба на роклята, само че аз си го знам. Хората надали ще го видят, само че пулсът ми ще бъде доста интензивен тъй като за мен това е доста вълнуващо. Това не е рутина, по този начин не се научих на рутина, която да ми укротява сърцето “, сподели в „ На кафе “ Тони.



„ Голямо неспокойствие е и всякога го изпитвам. Допълнително се напъвам, само че какво да върша, не мога да го укротя, само че от неспокойствие от сърцето се раждат красиви неща, по този начин имам вяра “, добави Димитрова.

Тя призна още, че доста обича посетители и постоянно води своите другари първо вкъщи си.



„ Гледам да има оптимален брой места на масата, доста ми е хубаво да им подготвям някакви неща, обичам да го върша. Когато няма време за това, ги повеждам в някое от обичаните ми заведения “, откровена е по Нова Тв певицата.

„ Иначе обичаното в място в Бургас, е дори с другари заран, когато отида да си разхождам кучето да Морската градина “, посочи тя.

Димитрова не скри също, че обича да посещава остров Анастасия и да е дружно с другари там.

„ Островът е доста забавен, тъй като е доста мъничък, само че е доста комфортен, доста е хубав, и когато си на острова, когато към този момент се стъмни и когато светнат светлините на всички места, където е и да е в Бургас, просто е извънредно красиво. Просто неземно красиво и доста ме е гняв, че доста рядко мога да вървя “, добави Тони Димитрова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР