Стопкадри Нова ТвЖурналистът Вероника Димитрова обяви, че е била заплашена

...
Стопкадри Нова ТвЖурналистът Вероника Димитрова обяви, че е била заплашена
Коментари Харесай

Журналист: Заплашиха мен и Нова Тв

Стопкадри Нова Тв

Журналистът Вероника Димитрова разгласи, че е била застрашена поради репортажа й за имотни измами.

Бях предизвестена много съществено по телефона, да внимавам кои имена загатвам, и в случай че загатна съответни имена, и в случай че това по някакъв метод се отрази на работата на въпросните хора, на мен и на Нова Тв ще се случи преживелица, съобщи в „ Здравей, България “ Димитрова.

Два пъти бях предизвестена по този метод, даже имаше подмятания, че правя закононарушение, по тази причина че диря въпросните хора за коментар по случая, защото са упоменати, а това е нашата работа, добави тя.

Твърди се, че има сигнал против нас в прокуратурата, само че не зная защо е сигналът, защото аз съм кореспондент и звъня, с цел да потърся безусловно всички страни, сподели още Вероника.



След това нейно самопризнание последваха и мнения на двамата водещи.

Най-абсурдното е, че в България в този момент има съвременни закани, не за друго, а очевидно със случая с прокуратурата и това хваща боязън. Ако виждате познати герои в следствието на Вероника, при други записни заповеди, и по този начин нататък, пишете, сподели Виктор Николаев.

Дайте знак, тъй като може да стане дума за добре създадена скица и мрежа, не но Божанов, само че мрежа, която работи по този метод, добави екранната му партньорка Мирослава Иванова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР