Стопкадри Нова нюзПиар експертът Арман Бабикян намекна, че Варна може

...
Стопкадри Нова нюзПиар експертът Арман Бабикян намекна, че Варна може
Коментари Харесай

Бабикян: Много по-голям е шанса във Варна да се обърне вота, отколкото в София

Стопкадри Нова нюз

Пиар специалистът Арман Бабикян загатна, че Варна може да има нов кмет след балотажа в неделя.

Той направи прогнозата по време на собствен коментар в „ Твоят ден “ по Нова нюз.

Много по-голям е шанса във Варна да има превръщане на вота, в сравнение с в София. Много по-голям е шанса това да се случи във Варна, макар че всички отписваха Варна първоначално. В момента единствено от интензивността на хората там, от никакви други фактори, зависи дали ще се обърне, съобщи Бабикян.



Той изрази мнение и за решението на Васил Терзиев да откаже дебата с Ваня Григорова по Българска национална телевизия тази вечера.   

Бягството от спор, несъмнено, че ще бъде употребявано, тъй като да избягаш от дебата с една жена, на мачовска България няма да ѝ хареса. Съжалявам, към момента сме на това равнище в страната, не го споделям с наслада. От друга страна някой умно е споделил: Абе, ти спор с тази жена няма да спечелиш. По-добре не влизай в студиото. Трети влъхва е споделил: Ти водиш толкоз доста, можеш единствено да загубиш. За какво ти е да вървиш на спор, добави той.

Последва въпрос на Лора Инджова: Това по този начин ли е от информационна позиция. Тоест, в случай че имаш такава преднина, допустимо ли е в действителност единствено да загубиш, не да натрупаш повече?

Абсолютно допустимо е, само че всички тези неща значат единствено едно - не си добре квалифициран, отговори Бабикян.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР