Стопкадри ФБЗрителите и феновете на Ергенът“ могат да станат свидетели

...
Стопкадри ФБЗрителите и феновете на Ергенът“ могат да станат свидетели
Коментари Харесай

Шумен провал за една от фаворитките за сърцето на Ергена

Стопкадри ФБ

Зрителите и почитателите на „ Ергенът “ могат да станат очевидци на най-голямата драма за този сезон, свед като кадрит в задатък издадоха, че една от фаворитките за сърцето на Алек може да напусне скоропостижно сантименталното риалити по бТВ още довечера.



На видеото се вижда по какъв начин Маги се прегръща за довиждане с друга участничка, откакто не получава роза на Алек. Впоследствие двамата си разменят хладни погледи и откакто варненката го подминава, очевидно натъжена се насочва в незнайна посока, което дава мотив на Валерия да подмятна с подигравка: Розовата роза увяхна.



Тази трагична сцена отприщи лавина от мнения на фейсбук страницата на формата и раздели потребителите на две.

Един от тях въпреки всичко позволяват, че Маги въпреки всичко ще остане в риалитото, а други показват задоволството си, че ще го напусне.

Ето и част от мненията:

Дано Магии да остане. 

Съмнявам се да не даде роза на Маги и май както наподобява не желае никоя да си потегля към този момент. Много огромно сърце има този ерген, по тази причина си е и ерген май. 

Ако не си тръгне Маги, спирам да виждам Ергена.

Никоя няма да си тръгне! Със сигурност Алек ще даде роза на Маги.

Няма да излезе Маги, ще я настанят в друга вила и ще се употребява с привилегии!

Аа, бее, в действителност ли Маги ще си тръгне. Е по какъв начин може Цър Пър да остане а да си тръгне Маги. Алоо, продуцентите къде ви е акъла, бе?
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР