Lidl обяви планове за отваряне на стотици нови магазини, в

...
Lidl обяви планове за отваряне на стотици нови магазини, в
Коментари Харесай

Lidl потвърждава нов „списък с желания“ с локации, където иска да отвори стотици магазини

Lidl разгласи проекти за отваряне на стотици нови магазини, в огромно уголемение, което ще сътвори хиляди нови работни места.

Бюджетният супермаркет разгласява най-новия си лист с стремежи с местоположения за евентуални нови магазини, както и пренасяне на съществуващи магазини. Основните градове, в които Lidl желае да се разшири, включват Единбург, Лийдс, Ливърпул и Лондон, като в същото време желае да отвори нови магазини в градове от Дидкот до Уокинг.

Например Lidl желае да отвори или реалокира 56 магазина в Североизточна Англия и Камбрия, като в същото време се оглежда за 64 нови обекта в Централна Южна Англия. В Шотландия има 67 места в листата с стремежи на Lidl. Можете да видите цялостния лист с райони, в които Lidl желае да отвори или реалокира магазини тук:

Ако уебсайт бъде разпознат сполучливо, Lidl ще заплати такса за намиращите или 1,5% от общата покупна цена на безвъзмездна благосъстоятелност, или 10% от наема за първата година за наети парцели, което би се равнявало на £22 500 за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР