Стопкадри бТВВалентина Христова имаше добри моменти, след като продължи играта

...
Стопкадри бТВВалентина Христова имаше добри моменти, след като продължи играта
Коментари Харесай

Ники Кънчев се изгаври жестоко с Лудогорец

Стопкадри бТВ

Валентина Христова имаше положителни моменти, откакто продължи играта си в „ Стани богат “ довечера и си потегли с чек за 1500 лв..

След като дипломираният психолог и квалицифициран хипнотерапевт бе спечелил 500 лв., за 1000 бе запитан: „ Знамето на коя страна бялото синьото и аленото са ситуирани отвесно “? - Словения, Словакия, Франция, Русия.



Тук дамата от Димитровград призна, че напълно неотдавна е гледала знамената на Словения и Словакия, и вярно заложи на Франция.

Валя заключи сумата от 1500 лв., въпросът за нея беше: „ Кой български воин не е погубен по време или след Априлското въстание “? - Георги Бенковски, Тодор Каблешков, Васил Петлешков, Хаджи Димитър.

 

Участничката не знаеше отговора и се обади на татко си Живко Христов, който очевидно се зарадва, когато чу гласа на Ники Кънчев.



Живко му призна, че са от един тим - ЦСКА, което докосна сърцето на водещия и откакто Христов-старши оказа помощ на дъщеря си да продължи напред с Хаджи Димитър, Кънчев продължи футболната тематика.

Той попита Христов желае ли да станат първенци и откакто получи одобрителен отговор от него, изиска да разбере коя подред купа ще бъде това през май месец за обичания им отбор.

Живко обаче към този момент бе отвън ефира на бТВ и това наложи Ники да се изцепи, че ще е 32-ра подред, очевидно визирайки ЦСКА. Това обаче си беше чиста подигравка с Лудогорец, който гони 13-та поредна купа, до момента в който в случай че „ алените “ стъпят на върха, ще бъде след пауза от 16 години.

Последва въпрос за 2000 лв.: „ Какво направи музеят Прадо в Мадрид през януари 2024 година със свои картини след влезнал в действие закон “? - Продаде ги, Смени им имената, Реставрира ги, Качи ги в обществените мрежи.



Валя изиска „ 50:50 “ и откакто компютърът остави първите две благоприятни условия, позна, че е Смени им имената.

Въпросът за 3000 лв. обаче се оказа непостижим за Валентина – „ Коя от европейските страни има настоящ железопътен превоз? “ - Андора, Исландия, Кипър, Лихтенщайн.

Тя се ориентира към Исландия, само че за всеки случай предложения от публиката на сцената за помощ приятеля си Даниел. Той също не знаеше отговора, само че не скри, че също клони към скандинавската страна.



Тогава Валя заложи на Исландия, само че сбърка, защото правилният отговор се оказа Лихтенщайн.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР