Стопкадри бТВЛалита Иванова започна уверено играта си в Стани богат“,

...
Стопкадри бТВЛалита Иванова започна уверено играта си в Стани богат“,
Коментари Харесай

Баща подведе дъщеря си в „Стани богат“

Стопкадри бТВ

Лалита Иванова стартира решително играта си в „ Стани богат “, само че за нейно страдание не можа да случи на втория и третия си жокер.



Бургазлийката, за която се разбра, че рисува и слуша класическа музика, и има впечатляваща сбирка от издания на „ Малкият принц “ от разнообразни страни, не се затрудни с отговорите на първите пет въпроса.

При този за 1000 лв. обаче: „ Спътник на кой воин от древногръцката митология е Патрокъл “? – Одисей, Ахил, Тезей, Херакъл, тя се обади на своя по-голям брат Николай Иванов.



Той си намерения малко, само че 6 секунди преди да изтече времето, вярно насочи сестра си към Ахил.

Последва въпрос за 1500 лв.: „ По чий сюжет е сниман филмът „ Вчера? “ - Недялко Йорданов, Валери Петров, Йордан Йовков, Владо Даверов, и Лалита позна, че е Даверов.

Въпросът за 2000 лв. обаче се оказа непостижим за младата дама: „ Откъде идва наименованието на известната настолна игра „ Каркасон “? – Коктейл, Град във Франция, Генерал от Втората международна война, Порода кучета.

Участничката изиска „ 50:50 “, само че откакто компютърът остави в играта на знанията по бТВ втората и четвъртата опция, тя още веднъж нямаше концепция на коя от двете да заложи.

Лалита повика на помощ от публиката татко си Петьо, който призна, че би маркирал Порода кучета, макар че не е сигурен.

Дъщеря му обаче го послуша, само че сбърка, защото правилният отговор беше градът-крепост във Франция Каркасон, и по този начин си потегли с 500 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР