Стопкадър You tube, Роман АбрамовичПродължават санкциите за руските милиардери.Европейският съюз

...
Стопкадър You tube, Роман АбрамовичПродължават санкциите за руските милиардери.Европейският съюз
Коментари Харесай

ЕС наложи санкции на още руски олигарси, сред тях е и Роман Абрамович

Стопкадър You tube, Роман Абрамович

Продължават глобите за съветските милиардери.

Европейският съюз реши да глоби още съветски олигарси, в това число милиардера Роман Абрамович, притежател на британския футболен клуб " Челси ", като ответна мярка на съветското навлизане в Украйна, оповестиха през днешния ден дипломати за Франс прес, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тези ограничения са част от четвъртия кръг наказания на Европейски Съюз против Москва, които се чака да бъдат оповестени в следобедните часове. До момента 862 физически лица и 53 съветски юридически лица бяха в черния лист, който не разрешава влизане на територията на общността и разрешава изземване на имуществото им.

Абрамович, който е непосредствен до съветския президент Владимир Путин, към този момент беше глобен от Обединеното кралство, което го принуди да спре продажбата на " Челси ", която беше оповестил.

Абрамович е обект на наказания и в Канада.

Британското държавно управление оцени благосъстоянието на този предприемач на 10,7 милиарда евро.

Освен в " Челси ", Абрамович има присъединяване и в стоманодобивния колос " Евраз ". Той има акции и в съветската компания " Норилск никел ", която се занимава с употреба и преправка на никел и паладий.

В петък председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен разгласи " четвърти пакет ограничения за в допълнение уединяване на Русия и привършване на ресурсите, които й служат за финансиране на " тази варварска война ".

Новите наказания на Европейски Съюз се чака да включват и анулацията на статута на Русия на най-облагодетелствана нация, отваряйки пътя към мита върху вноса на съветски артикули.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР