Стопкадър Нова ТвВиктор Николаев срази министъра на културата с въпрос.Има

...
Стопкадър Нова ТвВиктор Николаев срази министъра на културата с въпрос.Има
Коментари Харесай

Виктор Николаев срази културния министър

Стопкадър Нова Тв

Виктор Николаев съкруши министъра на културата с въпрос.

Има положителни артисти, които обаче вземат по-малка базова заплата от един продавач-консултант. Как това може да се промени, попита водещият на „ Здравей, България “ по Нова Тв.

Аз съм уверен, че това ще се промени и по тази причина ще желаеме доста по-голям бюджет за културата. Мога в този момент примерно да ви кажа това, което ми е в главата. Ние в този момент вършим новия бюджет и ние ще желаеме, споделям ви напряко, 250 милиона повече от бюджета за реализирането на тези планове, които сме намислили, съобщи Кръстю Кръстев.

Какво споделя за тези 250 милиона финансовия министър, отвърна Мирослава Иванова.

Ние приготвяме това, той сподели едно нещо и аз имам вяра, че той ще бъде доброжелателен в това приготовление. Трябва да си квалифициран, ние ще подготвим плановете и това вършим в този момент, отговори Кръстев.

Тези негови думи предизвикаха Николаев да прояви интерес за какви планове става дума, с цел да не се дадат просто едни 250 милиона.

Те би трябвало да бъдат за избрана работа, която ние сме диференцирали, тъй като има разнообразни браншове. Във всеки бранш се създава една подробна стратегия - за театри, театрални действия, музеи, читалища, и т.н, сподели министърът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР